Onsdag kväll?

Jag har haft torsdag exakt hela dagen. Lagat matlåda och donat fast jag alltså inte ska ha nån i morgon utan på fredag. Jätteförvirrad känner jag mej. Inte helt ovanligt när jag tänker efter, jag är ganska vimsig.

Intervju

För ett tag sedan var jag ju helt uppe i varv över skolor som skulle sökas, hade nästan glömt att jag sökt eftersom det hänt så mycket på jobbet. Men igår så fick jag besked om att jag är kallad på intervju till höstterminens start av fotolinjen! Känns skönt att få prata med lärarna angående vad utbildningen innehåller eftersom jag känner mej osäker på om jag vill gå den. Men det visar sej förhoppningsvis på måndag kl 18 då jag ska vara på plats.

Här är bilderna jag sökte med:






Födelsedagskalas!

I lördags hade jag och Olof födelsedagskalas! Kom nyss fram till att vi lyckades klämma in 19 pers i våran lilla tvåa.

Lite bilder


Det var en lyckad fest och vi fick massa roliga presenter! Tack!!!


.............................................................................................................................................................................

Igår var det min födelsedag. Jag var aningen sliten från kalaset dagen innan så det blev en lugn födelsedag. Olof bjöd mej på middag på Kamarina och sedan åt vi tårta från gunnarsons!

Jag påväg till Kamarina


Tårta!


Nu är det tillbaks till verkligheten igen!

Smygpremiär

Det var jättekul igår på smygöppningen av gröna lund! Jag, Olof, Erik och Maria åkte jättemånga karuseller (man fick ju gratis åkband). Vi hängde hos Lukas i baren en del också.

Några dåliga mobilbilder blev det (ville inte ta med mej kameran när jag skulle åka massa karusell)

Jag i kö till karusell!


Sedan tog vi en promenad hem genom stan.


Jag fick snyggaste väskan i för tidig födelsedags present av min bror också! Tack John! Det är nog bara han som förstår min starka kärlek till nintendo 8-bit.


Just nu är jag jätte stressad! Ikväll har vi födelsedagskalas och människorna börjar komma hit om 2 timmar!

Att vara känslomänniska

Det blev ingen fast tjänst just nu...

Jag blev ju lovad en tjänst men nu blir det alltså inte så. Jag kommer förmodligen fortsätta jobba precis som jag gör nu, vilket faktiskt duger bra för mej, man måste tänka positivt. Det som är konstigt är dock att jag inte gråtit över det än, jag är en känslomänniska och gråter mest hela tiden för allt möjligt. Det låter värre än vad det är, jag gråter inte för att jag är ledsen utan för att jag känner mycket hela tiden (jag skrattar så jag gråter, blir så glad att jag gråter, blir så arg att jag gråter, gråter till tv program, blir skrämd så jag gråter och såklart blir ledsen ibland så jag gråter).

Jobbigast för mej med att helt plötsligt inte kunna gråta är att min kropp får ur sej tårarna på andra sätt, jag får blåsor i munnen! Så har det varit sedan jag var i tidiga tonåren då jag var till doktorn för blåsor i munnen och han sa att det var psykisk stress. Detta inträffar som tur är bara varannat år ungefär.

Nu är det nya tag i alla fall. Den här helgen kommer bli så sjukt bra!

Bjuder på en bild från hotell brunchen i söndags. Min favorit pannkaka med nutella!!





Glass är bra en dålig dag

Gjorde nyss min egna glass på Ben & Jerrys hemsida som jag gärna skulle ätit om den fanns på riktigt, kan ju avslöja att jag döpte den till Chocolate Terror.

Det låg en stor vägbula i mitt livs väg idag, får se om jag tar mej över den snart. 

Försöker se fram emot allt roligt i helgen istället:

Fredag: Ledig på dagen. Smygpremiär på gröna lund på kvällen (stängt för allmänheten, bara inbjudna)
Lördag: Födelsedagskalas för både mej och Olof (jag blir 26 på söndag och Olof 27 lördagen efter)
Söndag: Min födelsedag!!

Hotell brunch

Filmen vi hyrde igår, There Will be Blood, var hur bra som helst.


Idag har vi varit på Clarion Hotell och ätit brunch. Vi blev så sjukt mätta så sedan dess har vi bara legat i soffan och jäst. Olof gör ett försök att laga lasagne nu men vi vet inte om vi kommer orka äta den. Det har i alla fall varit en perfekt söndag!

Gibson sg

Asså, det hände en knasig sak igår. Jag skulle ju som sagt möta Olof vid slussen för han skulle köpa den HÄR gitarren. Vi drar iväg för att köpa denna begagnade gibson sg classic (med p90 mickar) som är väldigt svår att få tag på då den inte tillverkas längre och väldigt få exemplar kom till sverige. Olof hade kollat läget dagen innan så att han var säker på att den var kvar, men icke! Den hade blivit såld några timmar innan vi kom dit. Humöret var nu i botten istället för på toppen på bara någon sekund för stackars Olof så jag gav mej fan på att hitta en likadan. Med nån slags sjuklig tur så hittade jag en för 2000 kronor mindre på internet inom 15 minuter (vilket på allvar är omöjligt) som nu hänger här hemma på väggen.

Så kan det gå.

Här är det nya tillskottet.



Nu blir det kanske lugnt på köpa gitarr fronten ett tag. På bilden till höger hänger nu alltså fr. vänster: Hagström swede vit, Fender Telecaster 62 custom sunburst, Gibson Les Paul standard svart och sist men inte minst Gibson sg classic röd.

Nä nu ska vi kolla på film, det blir There will be blood och MASSA godis.

Hemma och vänder

Har haft en lugn bra dag med min Jonna på söder idag. Fika i skrapan och lunch i götgatsbacken.

Jonna


Nu är jag bara hemma och vänder. Jag ska möta min hjärtevän vid slussen strax.


Eagles Of Death Metal

Ligger i soffan med datorn medans Olof spelar gta. Jag har värk i magen men är desto gladare i hjärtat.

Känns som det har varit händelserika dygn för mej, känner mej nöjdare än vanligt med tillvaron just nu. Har fullt upp med många vänner och mycket kärlek. Imorgon ska jag träffa en av mina bästa, Jonna. Hon har också fått fast tjänst fr.o.m 1a maj!

Eagles Of Death Metal får avrunda.


Påsken är över

Det var den påsken. Jag, Olof, mamma och pappa har tagit det lugnt! Varit ute och gått på söder mest, och ätit middag på patricia. Det har varit en bra påsk.

Har halkat efter lite med bloggen känner jag, svårt att komma igång igen.

Har fått fast tjänst på jobbet också, jag är så sjukt glad! En skräddarsydd 75% tjänst där jag lägger mitt egna 10 veckors schema! Har blivit erbjuden en gång förr men kunde inte ta det eftersom det var fasta tider och jag kan inte fota lika mycket då, men nu när jag får bestämma mina egna tider så funkar det ihop med fotandet hur bra som helst! Fick reda på allt igår så när jag kom hem hade Olof köpt tårta!

Nä nu ska jag bada mej lite.

Glad påsk

Jag kommer inte uppdatera under helgen för jag ska ägna mej åt mina päron.

Puss och kram.

4 år och en dag

Gårdagen var så himla fin. Jag fick mera blommor och vi drack champagne här hemma innan vi gick till restaurangen där vi fick sitta i ett fönster. Vi åt i 2 timmar. Och ändå var man hungrig igen när man vaknade.



Idag blir det lugna puckar, det är så otroligt tråkigt väder. Men det ska tydligen bli jättefint väder över resten av påsken, typ 17 grader och sol på lördag! Passar perfekt eftersom mina kära föräldrar kommer hit!

Lunch och 4 års dag

Idag har jag och Olof varit tillsammans i 4 år, tiden går så sjukt fort! Har köpt hem champagne och sedan ska vi ut på middag.

Jag har haft Joanna här på lite lunch och prat idag. Hon kan mycket väl vara en av dom sötaste jag vet.



Jag fick en blomma av henne också. Så himla bra.




Nä nu måste jag hoppa i badet för snart kommer Olof hem!



Ny mobil

Jag har skaffat mej en ny mobil, den är grym. Jag som fotar mycket är ju lite emot mobilkameror, men den här duger en aning i alla fall.

Några test bilder:

Olof på balkongen



Promenad


Nä nu ska jag snart iväg och jobba lite. Och imorgon har jag och Olof varit tillsammans i 4 år så det ska vi ut och fira på à la Crêpe!




Tradera

Vilken guldgruva. Eftersom det har tillkommit ett playstation 3 här hemma så sålde jag av final fantasy spelen till ps1/ps2 för 400 kronor styck på tradera. Vilken grej.

Trevligt sällskap

Tänkte bara ta det lugnt igår egentligen, men efter några glas på balkongen så bjöd vi hem lite sällskap i form av Lukas, Olivia och Unoson. Vi kollade på Rolling Stones live från 1980 och drack vin. Unoson var sist hem kl 02 så det blev inte sådär jätte sent, vaknade faktiskt utan ågren i morse!


Nu har jag och Olof promenerat till ställen på söder jag inte ens visste om, små söderkåkar med utsikt över gröna lund. Det vore det perfekta boendet! Men jag är extremt nöjd med hur vi bor nu också, men nån gång vill man ju ha lite större än en liten tvåa kanske? Nä nu ska jag gå igenom lite bilder medans Olof står vid spisen och lagar carbonara!


Fotostress

Jag får smått panik. Sitter och väljer ut tre bilder som jag ska lämna in som arbetsprover och det känns omöjligt. Bara tre bilder, helt utan tema. Jag har äntligen lyckats få ner antalet bilder till 40 i alla fall, en bra bit påväg.

Tog en lång promenad i morse innan Olof drog till repan, har köpt en flaska vin som vi ska dela på när han kommer hem.

Nä nu måste jag bli färdig med bilderna!

Fredag!!

Dagen har sett ut som så:

Tränat (med entombed i lurarna)
Badat (tvättade håret också, huvva)
Städat

Tänkte kolla efter en ny mobiltelefon idag! Med tre får man ju välja en ny var 18e månad!



Ha en bra helg!

90210

Jag har nog lätt sett varje avsnitt av Beverly Hills 10 gånger.



Solen

Fan vilket skönt väder! Ska traska götgatan mot slussen, möta Olof och äta i götgatsbacken och ta nån öl.

Pratade med bästa David idag också, haha, han lyckas alltid ställa till det för sej! Men jag tycker om honom lika mycket ändå.


Smörj

Håller på att smörja själen med ballader här hemma.




Sjukt att det där är 36 år sedan. Då var jag minus 10 år.

Igår blev det en...


RSS 2.0