Min fredag


Regn

Efter sommarpepp igår så är det väl depp idag när det regnar. Men inte så farligt, jag är glad i hjärtat. Imorgon är jag ledig men sen jobbar jag hela helgen. Dagarna springer iväg och snart är det Bruce Springsteen! Rättare sagt om precis en vecka, vi kommer alltså gå på torsdags konserten.

För den delen så kan det vara till ens fördel när ens kille flyger till malmö för att jobba, man får choklad när han kommer hem!

Sommarpepp

Jag är peppad på det mesta just nu! Speciellt resan till New York. Olof är perfekt att resa med, spelar ingen roll om det är en roadtrip i sverige eller en resa utomlands. Vi har varit i många länder, Tyskland, Belgien, Holland, Frankrike (förlovade oss i paris på hans europa turné), Italien och nu blir nästa anhalt USA. Tänk vad tiden går fort, känns som att vi träffades för ett litet tag sen även fast det gåt snart 4 1/2 år. Vi passar bra ihop, han & jag.

Nog om det nu för jag måste iväg till jobbet!

Snäll fästman

Jag fick en jättefin shortsklänning av Olof idag när jag kom hem från jobbet!


Lugn skön lördag

Igår var en bra dag. Både jag och Olof har haft fullt upp några veckor (plus att jag legat sjuk!) så det var så otroligt skönt när det äntligen blev helg. Jag är näst intill frisk också. Vi bestämde oss i alla fall för att bara vara hemma och pyssla om varandra.

Vi delade på en flaska bubbel rosé.

Sedan lagade vi middag (Fläskfile, egen klyftpotatis och kantareller plockade av min pappa)

Vi har äntligen kommit fram till vilket hotell vi ska bo på i new york också. Det heter Grand Hyatt, ni kan kolla in det HÄR!

Matdagbok

Jag lever just nu på Ben & Jerrys och nässpray.

Men mitt i all misär så kan jag glatt meddela att jag och Olof åker till New York den 3-10e augusti! Så passa då på att gå ut i Stockholm och njut för det är mycket lugnare i stan när inte jag är där :)

I helgen ska jag ligga still. Har gett mej fan på att vara frisk och jobba på måndag.

Uppdatering

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag är så himla sjuk, är sjukskriven från jobbet veckan ut. Jag hatar att vara förkyld, speciellt eftersom jag är så sjukt rstlös!

Tänkte berätta lite om umeå resan men först jättedåliga mobilbilder från torsdagskvällen på anchor.

Erica & Jonna                                            Joanna

Dåså, till umeå.

Vaknar på fredag morgon och känner mej redan då lite krasslig (och bakfull). Lovar mej själv att aldrig mer gå ut kvällen innan jag ska sitta i en bil i 8 timmar... Men resan går jättebra i alla fall. Vi hade en fin hyrbil.

Vi stannade vid höga kusten bron på vägen upp.


Min favoritbild från resan är när Olof hoppar ett glädjeskutt.


När vi kom fram till min bror i umeå så gick vi ut och åt och handlade hem godis och bara slappade. På lördag morgon åkte vi in till stan och fikade på det bästa cafét jag någonsin fikat på. Det heter café schmäck, ni kan kolla in deras hemsida HÄR! Senare på kvällen var det dags för min brors 30 års fest!

Min bror blandar en rom & cola.

Folk

Tomas

Andreas & Bosse

Dance!

Sen gick jag och min karl hem tidigt eftersom vi skulle upp och köra.

Det var en sjukt kul fest! Sen blev det helt plötsligt söndag och det var dax att åka hem. Stannade till vid höga kusten bron igen, men denna gång under bron!


Ett sista stopp innan stockholm blev hos mina kära föräldrar som bjöd på middag.

Nu orkar jag inte skriva mera, måste försöka bli av med den här hemska förkylningen!

Hemma men sjuk

Nu är vi hemma i stockholm igen och jag är sjuk, har varit förkyld sedan i fredags men nu har det blivit mycket värre. Uppdaterar angående umeå resan när jag mår bättre.

Umeå

Torsdags kvällen med flickorna blev lyckad, var för mycket folk på topshop så vi hamnade på anchor och drack öl istället.

Nu sitter jag hos min bror i umeå. Ikväll är det 30 års kalas för honom och en av hans kompisar som också fyller.

Vi hörs!

VIP Shopping

Ikväll ska jag ta med mej pumorna Jonna, Joanna och Erica på VIP shopping på topshop i SOUK gallerian, det är mellan 20.30-22.30 och man får handla för 25% rabatt på hela sortimentet samt gratis dryck. Efteråt står vi på gästlistan på spybar men vi får se om vi orkar dit eller inte, jag och Olof åker nämligen till umeå tidigt i morgon för att fira min bror som fyller 30 år. Det kommer bli en awsome helg det här!

Nästa vecka kommer jag däremot jobba ihjäl mej så man får passa på att ha kul medans man kan!

New York

Sitter och läser om New York på nätet. Kollar hotell och liknande. Förhoppningsvis kommer jag och Olof att åka dit i augusti. Jag blir sjukt peppad och min bror som varit där säjer att jag förmodligen aldrig kommer vilja åka hem. Ska ringa honom strax och få lite tips!

Idag är jag ledig. Jag har tränat och tvättat, men nu ska jag bara vila resten av dagen och samla på mej energi inför ett fartfyllt veckoslut.


Måndag

Ben & Jerrys och project runway.


Mors dag.... i DANMARK

Det där med tålamod är väl inte riktigt min grej. Läste almanackan på jobbet där det stog mors dag så jag kastade mej på telefonen och när mamma svarade ropade jag -GRATTIS PÅ MORS DAG! Min mamma blir aningen förvirrad och säjer fnissande att det inte alls är mors dag, jag slår upp dagens datum i almanackan igen och där står det mors dag danmark, jag hade inte tålamod att läsa klart en mening på tre ord. Bra där.

På vägen hem från jobbet idag så gick jag in en sväng på h&m. Dom som känner mej vet att min garderob är svart, svart, svart (och pyttelite vit) men idag köpte jag en randig blå tröja och ett prickigt grönt linne. Ett par svarta tights och knästrumpor blev det också.


Nä nu ska jag ta ett söndagsbad!


8-20

Jobbade 12 timmar igår så jag är ganska trött idag. Ska iväg och jobba lite senare ikväll också, men jag trivs jättebra så det gör inte så mycket. Mitt i all trötthet fick jag i alla fall ett roande samtal från David, jag älskar hans uppfriskande rapporter som påminner om allt kul vi haft, känns skönt att han håller fortet som man brukar säja. Mina vänner är så bra!

Vårkänslor

Idag är jag kär i allt och alla. Jag gick upp tidigt och stack till gymmet (kunde behövas efter gårdagens besök på ben & jerrys glassbar i gamla stan), solen skiner och jag har nyss badat. Träning rensar kroppen, jag är inte smal och har inga planer på att bli speciellt jättesmal heller, men jag mår sjukt mycket bättre av att röra på mej.

Jag älskar våren. (Ytterligare en bild från Vadstena)



Sen så borde alla se dokumentären om Roky Erickson- You´re Gonna Miss Me.

Vadstena

När det är mulet på himlen så längtar jag ibland till Vadstena. Olofs familj har ett hus där som vi kan åka till lite när vi vill. Ingen bor där så vi hjälper såklart till att hålla reda på huset och klippa gräs m.m. Det är så lugnt och skönt där nere, man kommer bort från all stress. Man kollar på solnedgången, badar och vilar. Snart ska vi dit över en helg och senare i sommar blir vi där nån vecka.


Pusta ut

Nu är intervjun avklarad. Det gick bra, två stycken var det som intervjuade. Dom sa att det är jättebra bara att få komma på intervju eftersom det är sjukt många sökande och bara 60 st får komma på intervju (30 st kommer in). Jag var inte så jättenervös som jag trodde jag skulle vara heller. Nu är det bara vänta och se som gäller...

Det har varit cowboy mat på menyn här hemma. Korv, vita bönor och öl.

I övrigt kan ni kolla in panzer princess hemsida HÄR. Jag har fotat deras skivomslag.

En till födelsedag avklarad

Igår var det Olofs födelsedag! Han fick bestämma vad han ville göra, så vi började med att åka till Bergianska trädgården.
(mobilbilder)



Vi gick på plantagen när vi ändå var där och köpte blommor till balkongen.


Det blev en öl på balkongen och matlagning (och bak). Olof ville ha en lugn födelsedag och det fick han.

I morgon ska jag på intervju till fotolinjen så jag är sjukt nervös. Vet inte om jag är helt säker på att jag vill gå den men jag hoppas få mer svar på vad utbildningen innehåller så jag kan bestämma mej. Har ju inte kommit in än, men det visar sej.

Nu är det tv-spel sen sängen som gäller.

Helg igen

Jaha, veckorna springer iväg för mej. Igår jobbade jag sista dagen med min favorit Kenneth, han har slutat. Så jag bakade en kladdkaka till honom. Han blev glad.

Ikväll ska jag och Olof fira våra födelsedagar tillsammans med Olofs pappa och fru, på la crêpé till min stora förtjusning.

I morgon är det dax för Olofs födelsedag. Mitt hjärta...




Ha en bra helg nu!!

RSS 2.0